sâmbătă, 31 ianuarie 2015

A Teacher (2013)

Gen: Drama

Distributie: Lindsay Burdge, Will Brittain, Jennifer Prediger, Julie Dell Phillips, Jonny Mars

Regizor: Hannah Fidell [a mai regizat: We're Glad You're Here(2010)]

Premii:
- Emerging Woman Award (Hannah Fidell), SXSWFilm Festival, 2013

Nota Gealapa: 5.30
Metascore: 47/100

O profesoara de liceu din Austin, Texas are o relatie cu unul din elevii sai. In momentul in care relatia se incheie viata ei incepe sa se destrame.

Acest film este pur si simplu banal. Nu se intampla nimic interesant de la inceput pana la sfarsit. Povestea nu este foarte originala, iar scenele spectaculoase lipsesc cu desavarsire, asta in ciuda unor eforturi regizorale foarte mari. Stradaniile regizoarei de a scoate totusi ceva din acest scenariu sunt vizibile.

Distributia nu este nici ea foarte stralucita. Nu este prezent nici un nume cu adevarat important. Protagonista, Lindsay Burdge, a scos maximum din personajul sau, asa ilogic cum este, interpretarea ei fiind singurul lucru care mareste putin nta acestui film.

Pe toata durata filmului ai senzatia ca din clipa in clipa urmeaza sa se intample ceva care va debloca starea de amorteala si din acel moment lucrurile o vor lua razna. Acel moment nu mai vine insa, iar sfarsitul te face sa ridici din umeri nedumerit. Singurele persoane care pot lua ceva emotii din acest film sunt profesoarele care au relatii sexuale cu elevii lor, atat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!