joi, 8 ianuarie 2015

The Equalizer (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Denzel Washingotn, Marton Csokas, Chloe Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett

Regizor: Antoine Fuqua [a mai regizat: Exit Strategy(2014), Olympus Has Fallen(2013), Brooklyn's Finest(2009), Shooter(2007), Murder Book(2005)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 294.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 57/100

Un barbat cu un trai linistit credea ca a reusit sa lase in spate trecutul sau misterios, dar cand cunoaste  tanara tinuta prizoniera de gangsteri rusi nu poate sta deoparte si trebuie sa o ajute.

Sunt destule lucruri care lisesc si care sunt in neregula cu acest film. Dezvltarea superficiala a personajului principal, durata cam mare, aparitia previzibilitatii la un moment dat sunt cateva dintre ele. Cu toate astea este un film de actune solid si captivant. Sunt destule scene pline de adrenalina, lupte iesite din tipare si nu este nici o poveste de dragoste siropoasa in fundal.

Distributia este si ea unul din punctele forte ale filmului. Denzel Washington face o demonstratie de forta in acest film si arata tuturor ca este in viata si inca oate fi un dur al filmelor de actiune. Si actorii din rolurile mai mici l-au sustinut foarte bine. Chloe Grace Moretz nu trebuie decat sa isi miste buzele si cucereste pe oricine iar Marton Csokas face un rol negativ foarte solid.

Filmul este o ecranizare reusita al unui serial din anii '80, care il avea ca protagonist pe Edward Woodward. Succesul se datoreaza in rimul rand regizorului Antoine Fuqua care scoate in evidenta excelent detaliile care conteaza. Daca aveti chef de un film de actiune old school asa cum ar trebui sa fe, recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!