joi, 29 ianuarie 2015

Honeymoon (2014)

Gen: Horror

Distributie: Rose Leslie, Harry Treadaway, Ben Huber, Hanna Brown

Regizor: Leigh Janiak [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 1.000.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 65/100

Nunta de miere a unui cuplu de proaspat casatoriti se transforma in haos, dupa ce Paul o gaseste pe Bea plimandu-se dezorientata rin mpadure in mijlocul unei nopti.

Spre finalul filmului se intensitatea si suspansul sunt la cote destul de ridicate, dar pana ajungi acolo dureaza o eternitate. Avand in vedere bugetul limitat, rezultatul este unul destul de bun. Am vazut filme horror produse anul trecut mult mai proaste si mai scumpe. Nu imi place faptul ca nu au avut o idee originala de monstru. Cei care au fost fani ai seriei Stargate SG-1, isi vor aduce aminte cu placere de celebrul Goauld.

Distributia este una extrem de reastransa din punct de vedere numeric. Vedem la fata doar patru actori, dintre care doi cu roluri foarte mici. Cred ca cei doi protagonisti au facut o treaba decenta, in ciuda anonimatului din care provin. Rose Leslie chiar a avut cateva scene cu un grad ridicat de dificultate pe care le-a dus la capat cu succes.

Filmul reuseste sa fie intrigant si sa te faca sa banuiesti si sa iti dai cu presupusul despre ce se intampla, aproape o ora pana isi dezvaluie marele secret. Din pacate finalul este atat de prost incat ma intreb daca nu cumva nu au avut suficienti bani pentru a face un final.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!