sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Girl Most Likely (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss, Christopher Fitzgerald

Regizor: Shari Springer Berman [a mai regizat: Ten Thousand Saints(2015), Cinema Verite(2011), The Extra Man(2010), The Nanny Diaries(2007), Wanderlust(2006)]

Incasari: 2.100.000 $

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 38/100

O scenarista ratata din New York, are o tranzitie ciudata de la "the next best thing" la "last year's news".

Senzatia este ca toti cei care au lucrat la acest film au facut-o pentru ca nu aveau cu ce altceva sa umple niste timp liber. Impresia de neglijenta este prezenta in foarte multe scene. Intriga este una folosita in mod excesiv de filme de duzina iar scenariul este superficial si are mai multe gauri decat un svaiter, ca sa nu mai vorbim de cat de previzibil este deznodamantul, inca de pe la jumatatea filmului.

Culmea este ca distributia are multe nume destul de mari in industrie, nume pe care eram obisnuiti sa le vedem oferind interpretari notabile in productii de succes, dar care cumva au ajuns partasi la acest film mediocru. Daca nu au fost santajati cu ceva nu imi explic cum au acceptat sa puna in scena o poveste atat de slaba. Chiar si in acest conditii Kristen Wiig si Annette Bening au prestatii decente.

Daca putem extrage un mesaj din acest film, ar fi acela ca femeile sunt la fel de proaste ca barbatii pe anumite subiecte. Nimeni nu este imun in fata prostiei indiferent de gene. Filmul poate fi alegerea corecta pentru o dupa amiaza ploioasa de stat in casa, pe care vreti sa o uitati chiar de a doua zi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!