luni, 5 ianuarie 2015

The Lost Legion (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Tom McKay, Michelle Lukes, Brian Caspe, Jim High, Ted Otis

Regizor: David Kocar [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 2.25

In timpul decaderii Imperiului Roman, o femeie aspira sa il faca imparat pe fiul ei si sa restaureze gloria imperiului.

Acest film este ca un drum catre iad: pavat cu bune intentii. oate fi folosit cu succes ca instrument de tortura. une un prizonier intr-o camera si pune acest film pe repeat; nu are cum sa reziste foarte mult. Amatorismul este omniprezent in acest film; de la regizor pana la paznicul de la studiourile unde s-a filmat. Mi se pare indraznet sa folosesti in titlu cuvantul "legiune" cand tu ai trei camere in care filmezi si nu aduni de-o legiune nici daca numeri femeilem copiii si personalul din platouri.

Ce ma surprinde cel mai tare este ca un nume ca Tom McKay, care este totusi un actor mediocru respectat, a acceptat sa joace in aceasta gluma proasta de film. Multi dintre colegii lui de platou nici nu vorbesc limba engleza corespunzator si cu siguranta este primul film unde actorii cu roluri cat de cat importante au carii pe dintii din fata pe care nu s-au deranjat sa le ascunda.

S-a incercat compensarea lipsurilor infinite printr-o nuditate excesiva, care ne arata printre altele ca femeile romane avea tatuaje tribale pe spate. Am banuiala ca unele scene de sex sunt chiar pe bune. Spun asta pentru ca una din cele doua tari producatoare este Cehia si internetul ne-a invatat ca orice femeie cehoaica face orice pentru cateva sute de euro. Efectele vizuale sunt putine si proaste. In numeroasele scene de luta proaste facute si mai proaste de utilizarea excesiva a slow motionului, curg litri intregi de sange creat pe calculator care nu ateaza absolut nici o haina si nici pe podea u este vizibil. Filmul nu a primit nota minima pentru simplul fapt ca a fost rima data cand am vazut e cineva sa omoare pe altcineva lovindu-l mod repetat cu un cap de om. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!