marți, 27 ianuarie 2015

Come Out and Play (2012)

Gen: Horror

Distributie: Ebon Moss-Bachrach, Vinessa Shaw, Daniel Gimenez Cacho, Gerardo Taracena, Alejandro Alvarez

Regizor: Makinov [aflat a prima experienta ca regizor]

Buget: 820.000 $

Nota Gealapa: 5.15
Metascore: 44/100

Un cuplu face o excursie pe o insula izolata, parte a vacantei lor. La putin timp dupa ce sosesc observa absenta oricarui adult, fapt care ii pune in curand in fata unei realitati de cosmar.

Acest film este ca o fabrica de incaltaminte din Asia, adica a pus la munca o multime de copii probabil prost platiti. Cu 800.000 $ poti sa faci filme doar in Mexic si Romania. Acest tip de intriga am mai intalnit-o o singura data pana acum, deci as putea spune ca factorul originalitate nu a fost alterat prea mult. Din pacate, bugetul mic si lipsa de experienta a regizorului, nu au reusit sa faca acest film cu adevarat infricosator sau macar putin credibil. Desi nu ai momente de suspans adanc sau care sa te faca sa sari din plapuma, are totusi o atmosfera sumbra si ciudata care este omniprezenta.

Distributia contine maxim zece adulti, care au impreuna mai putine replici decat un rol secundar obisnuit si o multime de copii care sunt oarecum infricosatori prin numarul lor, nu prin felul in acre arata. Nu are rost sa vorbim de performante artistice si interpretari demne de diverse nominalizari.

Scenariul are un singur moment in care ia o intorsatura care te face sa scoti utin ochii din orbite si sa zici "ba esti prost?", in rest este plin de actiuni absolut ilogice ale personajelor si de intrebari ramase fara raspuns. Acest film este un remake dupa o productie din 1976 care se chema Who Can Kill a Child?. Am avut curiozitatea sa ma uit pe sarite si la original, si pot sa spun ca regizorul Makinov nu a facut altceva decat sa dea copy si paste. Filmele sunt identice aproape in fiecare cadru. Singurul lucru bunla acest film cred ca este coloana sonora, care te face sa crezi ca esti in mijlocul cosmarului, dar din pacate filmul nu se ridica la inaltimea acesteia. Chiar si asa, pot spune ca am vazut si filme mai proaste. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!