vineri, 2 ianuarie 2015

The Expendables 3 (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger

Regizor: Patrick Hughes [a mai regizat: Red Hill(2010)]

Incasari: 250.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 35/100

Celebra echia se reuneste din nou, de data asta entru o batalie personala. Incearca sa il omoare pe unul din co-fondatorii Expendables dupa ce acesta a ales sa devina traficant de arme.


Ne-am obisnuit deja cu aceasta franciza asa ca nu mai este o surpriza pentru nimeni ce se intampla in acest film. Producatorii s-au orientat bine, pentru ca vor exista tot timpul nostalgici ai eroilor din filmele de actine vechi, actorii care sunt acum tineri vor imbatrani si ei deci fizic este posibil sa se ajunga si la The Expendables 99. Intriga este subtire, dar nu intereseaza pe nimeni pentru ca acest film nu se pretinde a fi complex sau revelator. Se bazeaza in intregime pe scene de actiune bune, explozii si replici acide intre actori cu state vechi in Hollywood.

Distributia este ca de obicei o adunatura impresionanta de nume uriase, in principal ale secolului trecut, dar de aceasta data cu o infuzie de actori tineri ca Kellan Lutz sau Glen Powell. Nivelul prestatiilor artistice nu este nici el impresionant, dar este exact ce trebuie entru un asemenea film. Cu atatea vedete care au nevoie de timp de ecran, era greu sa distingem vreo performanta deosebita la acest capitol. Singurul care ar fi putut sa o faca ar fi fost Stallone, dar el nu este renumit pentru calitatile sale interpretative.

Destule dialoguri amuzante pentru care trebuie sa ii multumim lui Banderas, imagini din Bucuresti, pentru care trebuie sa multumim crizei mondiale si scene de lupta cu tancuri, elicoptere si cele mai diverse arme din vechea si noua generatie. Asta este reteta, de succes spun eu, a acestui film. Bruce Willis nu mai apare in acest film pentru ca a cerut 1.000.000 $ pe ziua de filmare si Stallone l-a inlocuit cu Harrison Ford. Jackie Chan a fost si el ofertat pentru un rol secundar, dar a refuzat spunand ca doreste un rol principal. Posibilitatile cu acest film sunt nelimitate entru ca pe langa cei amintiti mai devreme mai sunt si altii care au spus pas momentan dar care pe viitor ar putea aparea in aceasta franciza. I-as enumera pe Dwayne Johnson, Nicholas Cage, Charlie Sheen sau Steven Seagal.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!