marți, 6 ianuarie 2015

Cockneys vs Zombies (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Rasmus Hardiker, Harry Treadaway, Michelle Ryan, Jack Doolan, Georgia King

Regizor: Matthias Hoene [a mai regizat: Beyond the Rave(2008)]

Premii:
- Best Feature, San Sebastian Horror and Fantasy Film Festival, 2012
- Best Feature Film, Toronto After Dark Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 52/100

Niste spargatori de banci lupta sa evadeze dintr-o Londra invadata de zombie.

Cumva industria cinematografica s-a hotarat ca nu mai pot fi facute filme cu zombie, decat daca sunt facute la misto. Mi-e dor de unul serios, cu nist zombie de care sa imi fie frica. In al doilea rand, britanicii se gandesc ca daca le-a iesit odata cu Shaun of the Dead, acum le iese orice proiect de acest gen. Nimic mai gresit. Pe langa faptul ca elementul surpriza nu mai exista, si modul in care este realizat lasa de dorit. In afara de cateva scene cu adevarat scarboase acest film nu are nimic; nici umor, nici factorul teama.

Distributia este una slabuta chiar si dupa standardele britanice. Nu avem placerea sa vedem la lucru nici un nume important, probabil pentru ca toti actori englezi seriosi au avut destula minte incat sa arda scenariul imediat ce l-au primit. Este inutil sa mai spun ca nu putem remarca vreo prestatie a vreunui membru din distributie.

Daca va plac filmele stupide, fara nici o noime sau fir logic si genul asta de umor in general, s-ar putea sa fie pe placul vostru. Daca va place logica la un film si in general propzitiile pe care le rostiti sa aiba subiect si predicat nu cred ca aveti ce savura din acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!