joi, 29 ianuarie 2015

Preservation (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Wrenn Schmidt, Pablo Schreiber, Aaron Staton, Cody Saintgnue, Michael Chacon

Regizor: Christopher Denham [a mai regizat: Home Movie(2008)]

Nota Gealapa: 4.95
Metascore: 44/100

O femeie trebuie sa isi trezeasca instinctele animale atunci cand ea, sotul ei si fratele acestuia devin tintele unor vanatori nevazuti, care vor sa ii transforme in trofee.

In afara de cateva masti bine facute si vreo doua scene gore reusite acest film nu are absolut nimic. Logica lipseste cu desavarsire atat din intriga cat si din majoritatea scenelor si este inlocuita cu un amalgam de clisee. Practic poti anticipa nu numai sfarsitul dar si drumul pana acolo cu foarte mare usurinta. Daca la casele de pariuri ar fi existat in momentul lansarii filmului un pariu care sa te faca sa ghicesti ordinea in care mor personajele, ar fi avut o cote de maxim 1.15.

Cel mai cunoscut nume din distributie, Pablos Schreiber, are si cel mai mic rol, asta din fericire pentru el, mai existand astfel sanse sa nu isi fi compromis irevocabil cariera. Restul sunt actori fara prea mare experienta, care pusi in fata unui scenariu stupid au oferit interpretari "pe masura".

Nu putem vorbi despre originalitate atunci cand ne referim la acest film. Inca o familie din filmele americane alege sa isi petreaca timpul liber intr-o padure izolata, cerand parca sa fie casapita si nu reusesc sa scape de cei rosti criminali pe care i-am vazut in astfel de filme. Daca veti sa vedeti un caine spanzurat atunci uitati-va la acest film, altfel va recomand sa cititi un tabloid. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!