miercuri, 31 decembrie 2014

As Night Comes (2014)

Gen: Drama

Distributie: Luke Baines, Myko Olivier, Evanne Friedmann, Aku Pitt, Kent Harper

Regizor: Richard Zelniker [a mai regizat: Fix(1998)]

Nota Gealapa: 2.25

Un tanar tulburat isi petrece timpul cu un grup de adolescenti proscrisi, cunoscuti in oras pentru infractiunile pe care le comit. Totul scapa de sub control cand farsele lor se transforma in violenta si haos in ajunul Halloweenului.

Daca vreti sa vedeti un film independent, care nu este "mainstream" si care abordeaza probleme sociale atunci acesta este alegerea potrivita. Acest film nu are nimic iesit din comun. Nu are efecte speciale, nu are povesti de dragoste siropoase, nu are scene de sex nu are replici amuzante, are doar o puternica incarcatura emotionala.

Distributia este formata din tineri relativ talentati, care nu ofera interpretari de Oscar dar care se straduiesc si reusesc sa transmita emotii uternice, sa fie credibili si sa reprezinte cu succes o clasa sociala. Sunt sigur ca de unii dintre ei vom mai auzi.

Filmul incearca si reuseste partial sa fie o lectie de viata. Este vorba despre alegerile pe care le facem toti, uneori de bunavoie alteori din necesitate. Se adrseaza tinerilor cu probleme care simt ca nu se potrivesc nicaieri. Probabil ca nu isi va atinge scopul maret de a salva o societate decadenta, dar efortul merita apreciat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!