luni, 1 decembrie 2014

Free Birds (2013)

Gen: Animatie

Distributie: Woody Harrelson, Owen Wilson, Dan Fogler, Amy Poehler, George Takei

Regizor: Jimmy Hayward [a mai regizat: Jonah Hex(2010), Horton Hears a Who!(2008)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 224.000.000 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 38/100

Doi curcani trebuie sa lase deoarte diferentele si neintelegerile dintre ei si trebuie sa faca echipa pentru a calatori in trecut ca sa schimbe cursul istoriei si sa scoata curcanii din meniul de Ziua Recunostiintei.

Inca astet o mega productie animata care sa ma dea pe spate. Nu a mai aparut una de ceva vreme, cu siguranta Free Birds nu este ce astept dar nici nu cred ca va mai aparea prea curand ceva de nivelul Ice Age sau Shrek. Desi a avut la dispozitie un buget important, iar imaginea arat6a foarte bine, pur si simplu povestea nu este suficient de puternica pentru ca acest film sa fie si altceva decat un banal desen animat pentru copii. 

Nu au lipsit nici numele importante din distributie. De cand au vazut ce succes poti avea folosindu-ti vocea intr-un mega proiect animat, multe vedete de la Hollywood sunt dispuse sa incerce o asemenea aventura. Din pacate pentru ei, cei care au acceptat sa munceasca la acest film, mai au de asteptat pana sa dea lovitura astfel.

Acest film nu este arta, nu are vreun inteles ascuns, nu este extrem de amuzant, este doar un desen animat distractiv, stupid si ridicol, in senul bun, ceea ce il face o alegere viabila pentru o dupa amiaza alaturi de cei mici. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!