joi, 25 decembrie 2014

After the Fall (2014)

Gen: Drama

Distributie: Wes Bentley, Vinessa Shaw, Haley Bennett, Jason Isaacs, Audrey Walters

Regizor: Saar Klein [aflat la rima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.35
Metascore: 36/100

Un sot si un tata ubitor este obligat sa inceapa o viata in ilegalitate pentru a-si sustine familia.

Acest film este definitia plictiselei. Cele aproape doua ore cat a durat au parut doua zile. Intriga nu este deloc originala iar lipsa de experienta a regizorului se vede in fiecare cadru. Am vazut partide de sah mai palpitante decat acest film. Este mare lucru ca un film cu un numar maricel de jafuri si cu atatea probleme familiale sa nu iti produca nici macar o tresarire.

Distributia contribuie si ea decisiv la declinul acestui film. Sunt cateva fguri cat de cat cunoscute in componenta dar orice tentativa de a avea o interpretare cat de cat decenta este sabotata nemilos de un scenariu deplorabil. As fi spus despre Wes Bentley ca este doar o chestiune de timp pana sa prinda un rol intr-o productie importanta dar dupa aparitia in acest film cred ca pentru el urmeaza inca zece ani de anonimat chiar daca a fost singurul care s-a zbatut cat decat si este destul de credibil in postura de om disperat.

Eacest film va fi foarte greu de vandut. Sansele ca el sa apara in cinematografe sunt nule si singurele care l-ar putea cumpara sunt niste televiziuni de duzina care nu isi pot permite filme bune. Nici macar nu putem da vina pe declinul Hollywoodului pentru acest insucces pentru ca filmul nu este produs la Hollywood. Este produs de o echipa de amatori, cu un regizor debutant si amatorismul se vede in fiecare scena. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!