sâmbătă, 20 decembrie 2014

Instructions Not Included (2013)

Titlu original: No se Aceptan Devoluciones

Gen: Drama

Distributie: Eugenio Derbez, Karla Souza, Jessica Lindsey, Hugo Stiglitz, Loreto Peralta

Regizor: Eugenio Derbez [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 5.500.000 $
Incasari: 200.000.000 $

Premii:
- Best Performance - Child Actor (Loreto Peralta), Diosa de Plata, 2014
- Cinema - Best First Work (Eugenio Derbez), Prmeios ACE, 2014
- Mejor promesa fmeinina (Loreto Peralta), Premios Canacine MX, 2014
- Best Actor (Eugenio Derbez), The Platino Awards for Iberoamerican Cinema, 2014
- Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actress (Loreto Peralta), Young Artist Awards, 2014

Nota Gealapa: 7.80
Metascore: 55/100

Un barbat care si-a dedicat viata cresterii fetitei lui pe care mama a parasit-o in urma cu sase ani, este in periocol sa o piarda cand mama reapare si vrea sa faca parte din viata fetei.

Din cand in cand apare un film ca acesta care este o surpriza totala si care ne arata ca exista viata si dupa Hollywood, daca celebrele studiouri americane ar disparea peste noapte rapuse de un cutremur, sau incendiu, sau un atac terorist. Cam asa ar trebui sa arate orice film cu buget redus. Sensibil, amuzant, dramatic, filmul te poarta prin toate starile posibile.

Daca folosim standardele hollywoodiene, distributia poate parea neimportanta, insa nu este chiar asa. Eugenio Derbez este un foarte bun actor mexican care reuseste aici o interperetare foarte buna, in ciuda unui inceput mai greoi. Iar ca o cireasa de pe tort avem ocazia sa o vedem pe Loreto Peralta, una dintre cele mai talentate copile pe care le-am vazut in ultima vreme. Interesant este ca in prima faza copilul din acest film trebuia sa fie baiat, dar nu au gasit unul potrivit, din fericire.

Spre deosebire de majoritatea filmelor americane, acest film nu se axeaza pe un singur lucru de la inceut pana la sfarsit. Desi incepe ca o comedie destul de banala se transforma pe parcurs intr-un film mult mai profund.  Merita vazut de oricine care vrea sa vada un film proaspat. Este filmul strain cu cere mai mari incasari din istoria Statelor Unite; asta ar trebui sa fie un indiciu destul de bun. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!