sâmbătă, 20 decembrie 2014

Killing Season (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Robert de Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin, Diana Lyubenova

Regizor: Mark Steven Johnson [a mai regizat: When in Rome(2010), Ghost Rider(2007), Daredevil(2003), Simon Birch(1998)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 25/100

Prietenia improbabila dintre doi veterani ai razboiului din Bosnia, un american si un sarb, este pusa la incercare cand unul dintre ei isi dezvaluie adevaratele intentii.

Cu o asa coperta este normal sa pornesti acest film cu niste asteptari destul de ridicate, dar dezamagirea va fi pe masura. Desigur nu te astepti la o capodopera, dar vrei sa vezi macar un film old school decent. Din acate nu este cazul. Doi oameni care se vaneaza unul pe altul cu arcurile intr-o padure din Bulgaria fiecare cu sechele din acelasi razboi nu prea constituie elementele necesare unui succes. Modul in care este abordata tensiunea dintre cei doi este complet gresit si ilogic.

Intreaga distributie a filmului are sapte nume, dintre care cinci au doua minute de ecran adunate. Astfel, intreaga greutate cade pe umerii celor doi protagonisti, intr-adevar doi actori uriasi, dar care parca nu prea au avut chef sa faca filmul asta. Pasiunea lipseste cu desavarsire din interpretarea celor doi, iar accentul lui Travolta nu este credibil deloc.

Desi intriga ar fi avut ceva potential, este tratata superficial lucru care duce la un film de actiune liniar. Nici macar adevarul istoric nu este respectat in totalitate in putinele momente cand se face referire la el. Regizorul nu a fost atent la detalii deloc si in lipsa de altceva interesant care sa se petreaca e ecran ajungi sa observi greselile. De exemplu, Travolta care interpreteaza un personaj ortodox dar isi face cruce precum un catolic sau prezenta unui condor care traieste doar in America de Sud, desi actiunea filmului se desfasoara teoretic in Statele Unite. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!