duminică, 28 decembrie 2014

Sex After Kids (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Paul Amos, Shannon Beckner, Katie Boland, Kristin Booth, Jay Brazeau

Regizor: Jeremy Lalonde [a mai regizat: The UNtitled Work of Paul Shepard(2010)]

Premii:
- Outstanding Performance - Female (Amanda Brugel), ACTRA Awards, 2014
- Best Direction - Film, Canadian Comedy Awards, 2014
- Best Writing - Film, Canadian Comedy Awards, 2014

Nota Gealapa: 5.65

Mai multe cupluri din medii sociale diferite se straduiesc sa mentina o viata sexuala activa confruntandu-se in acelasi timp cu greutatile cresterii unui copil.

Filmul este mult prea nisat pentru a se bucura de un succes real. Singurii care ar putea empatiza sunt parintii acre au intampinat ceva dificultati in perioada imediat urmatoare nasterii copiilor lor. Nefiind in publicul tinta, am gasit acest film destul de plictisitor. Spre final filmul devine chiar amuzant, dar este prea putin, prea tarziu. Cred ca este primul film cu sex, adulter si lesbiene care imi displace.

Distributia are cateva nume cunoscute, dar scenariul propune atatea povesti separate incat personajele nu sunt deazvoltate suficient si nici un actor nu are suficient timp de ecran incat sa produca o interpretare notabila. Din punct de vedere al interpretarii sunt momente bune in care s-a vazut compatibilitatea dintre parteneri si altele mai putin bune, dar datorita motivelor enumarate mai sus, este imposibil sa remarcam pe cineva.

Daca urmariti emisiunea de televiziune Lost Girl, in primul rand nu mai spuneti la nimeni si in al doilea rand o sa gasiti in acest film trei nume prezente si acolo. Din pacate partea buna si amuzanta a filmului vine prea tarziu si dureaza prea putin astfel ca pana la acel moment, daca nu ati adormit, s-ar putea deja sa nu mai vreti sa faceti copii niciodata.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!