duminică, 7 decembrie 2014

The Love Punch (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Timothy Spall, Louise Bourgoin, Tuppence MIddleton

Regizor: Joel Hopkins [a mai regizat: Last Chance Harvey (2008), Jump Tomorrow(2001)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 44/100

Un cuplu divortat planuieste o lovitura prin care sa recupereze banii care le-au fost furati.

O comedie semiamuzanta in care cel mai mult impresioneaza locatiile superbe din Paris. Acest film seama cu un Road Trip, dar orientat catre varsta a treia. Teoretic povestea ne prezinta o intriga palpitanta, o adevarata aventura, dar ritmul in care se desfasoara actiunea este acelasi cu care avanseaza cozile de la casa de pensii.

Distributia, este formata de asemenea din actori aflati aproape de pensionare. Decand cu seria Bond, Pierce Brsnan pare sa nu mai accepte nici un scenariu, daca acesta nu il pune in postura de a lua parte la o misiune periculoasa. Varsta inaintata a actorilor se reflecta in stilul de interpretare al acestora, care par lipsiti de chef, suficienti si plictisiti. Singurul care a avut o intepretare ok, a fost Timothy Spall, la fel de amuzant ca intotdeauna.

Acest film are atatea greseli si lucruri prost facute incat ar trebui sa fie un esec de proportii. Cu toate astea reuseste sa pastreze cumva atmosfera placuta de comedie romantica britanica. Adaugand la acest plus si celelalte putin parti bune, filmul este salvat cat de cat si nu este chiar cel mai dezagreabil din cate am vazut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!