miercuri, 3 decembrie 2014

Night Train to Lisbon (2013)

Gen: Romantic

Distributie: Jeremy Irons, Melanie Laurent, Jack Huston, Martina Gedeck, Tom Courtenay

Regizor: Bille August [a mai regizat: Stille hjerte(2014), Marie Kroyer(2012), Goodbye Bafana(2007), Return to Sender(2004), Detaljer(2003)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 9.000.000 $

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 30/100

Un profesor elvetian isi abandoneaza cursurile si viata monotona pentru a incepe o aventura palpitanta care il va purta intr-o calatorie pana in inima lui.

Acesta este un film pe care l-am vazut fara sa am vreo asteptare si am fost foarte placut surprins de mesajul puternic, de scenariul bine scris si de sensibilitatea pe care o transmite. Fara un buget impresionant, fara influente americane, dar cu un regizor stapan pe meserie a iesit un film numai bun pentru o seara linistita in doi.

Distributia este si ea la inaltime. Nu regasim decat doua nume importante dar atat Jeremy Irons cat si Melanie Laurent au prestatii excelente. Primul impresioneaza prin eleganta iar  Melani Laurent emotioneaza ca in mai toate interpretarile ei.

Povestea avanseaza lin, fara sa devina plictisitoare si ne face sa ne unem noi insine cateva intrebari existentiale pe parcurs. Alt lucru scos in evidenta de acest film este importanta sortii, a intamplarii, a accidentelor in viata noastra si cum iti poate schimba un singur moment intreaga viata. Va recomand sa va imbarcati si voi in acest tren; nu o sa va para rau.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!