marți, 30 decembrie 2014

The Coed and the Zombie Stoner (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Catherine Annette, Grant O'Connell, Jamie Noel, Aaron Caleb, Dora Pereli

Regizor: Glenn Miller [a mai regizat: Santa Claws(2014), The Bell Witch Haunting]

Nota Gealapa: 3.75

Cand o studenta tocilara se indragosteste de un zombie, este doar o chestiune de timp ana cand o apocalipsa zombie se dezlantuie asupra campusului universitar. Aparent "iarba" este leacul care transforme zombie inapoi in oameni.

"Groaznic" este cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie acest film. Singurul lucru cu care am ramas dupa ce l-am vazut, este o migrena. Nici nu are rost sa enumar lucrurile care nu sunt in regula la acest film, pentru ca este gresit in totalitate. Pana si nuditatea excesiva cu care au incercat sa compenseze lipsa de orice, este de proasta calitate. Singurul aspect pozitiv legat de acest film este ca ne ofera inca o imagine asupra anumitei parti din societatea americana.

Uitati-va foarte atenti la membrii distributiei si bucurati-va de fie care minut in care ii vedeti pe ecran si de tentativele lor patetice de a interpreta, entru ca, cel mai probabil, este si ultima data cand ii veti vedea. De la mic la mare si de la tanar la batran, acesti inconstienti care au acceptat sa participe la acest asa zis proiect, si-au ingropat carierele pe care nu le aveau.

Singura intrebare pe acre o am este ce si act au fumat cei care au scris acest scenariu. Cred ca seara respectiva cand le-a venit ideea si au inceput sa o puna pe hartie a fost mai amuzanta decat intregul film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!