vineri, 26 decembrie 2014

Love & Other Drugs (2010)

Gen: Romantic

Distributie: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Judy Greer, Oliver Platt, Hank Azaria

Regizor: Edward Zwick [a mai regizat: Pawn Sacrifice(2014), Defiance(2008), Blood Diamond(2006), 1/4life(2005), The Last Samurai(2003)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 42.000.000 $

Premii:
- Best Actress in a Motion Picture, Comedy or Musical (Anne Hathaway), Satellite Awards, 2010

Nota Gealapa: 7.15
Metascore: 55/100

Povestea de dragoste dintre o tanara care sufera de Parkinson si un tanar distribuitor de medicamente, in Pittsburgul anilor '90.

Acesta este un film foarte sensibil, amuzant,  siropos atat cat trebuie si care reuseste sa te faca sa simti alaturi de personaje. Imi place ca plasarea de produse, desi evidenta, este imbracata intr-un mod care o face sa nu fie deranjanta. Bugetul a fost mai mult decat suficient pentru acest gen de film si a fost utilizat corespunzator. Calitatea este vizibila in fiecare scena. In plus, cred ca o nisa destul de mare de oameni se pot identifica cu subiectul filmului.

Distributia este foarte buna, avand in componenta doua nume foarte mari in rolurile principale si alte nume la fel de mari in rolurile de suport, toti descurcandu-se excelent. Prestatiile tuturor sunt in regula, dar de departe in acest film cel mai mult straluceste Anne Hathaway, care pe langa faptul ca este o prezenta superba, are o interpretare pe alocuri de-a dreptul emotionanta.

Filmul m-a surprins intr-un mod pozitiv, mai ales ca vazand trailerul si posterele totul tipa a comedie romantica de duzina. Pe langa povestea de dragoste care este subiectul principal, filmul mai atinge si unele subiecte destul de importante cum ar fi unele boli serioase pentru ale caror tratamente pacientii se straduiesc sa faca rost de bani sau lupta companiilor farmaceutice de a influenta doctorii. Concluzia este ca acest film este perfect pentru o dupa amiaza in doi, intr-o zi ploioasa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!