miercuri, 24 decembrie 2014

Mystic River (2003)

Gen: Mister

Distributie: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden

Regizor: Clint Eastwood [a mai regizat: American Sniper(2014), Jersey Boys(2014), J. Edgar(2011), Hereafter(2010), Invictus(2009)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 335.000.000 $

Filmul are 71 de premii dintre care cele mai iportante sunt:
- Best Actor in a Leading Role (Sean Penn), Premiile Oscar, 2004
- Best Actor in a Supporting Role (Tim Robbins), Premiile Oscar, 2004
- Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama (Sean Penn), Golden Globes Awards, 2004
- Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture (Tim Robbins), Golden Globes Awards, 2004
- Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role (Tim Robbins), Screen Actors Guild Awards, 2004

Nota Gealapa: 8.20
Metascore: 84/100

Cu o tragedie intamplata in copilarie care le-a umbrit vietile, trei barbati sunt reuniti de circumstante, atunci cand unul dintre ei isi pierde fiica.

Clint Eastwood demonstreaza cu acest film ca pe langa un actor excelent este si un regizor foarte bun. Avand la dispozitie o poveste foarte puternica, acesta nu a irosit-o si a pus-o in scena intr-un mod foarte profesionist reusind sa pastreze o atmosfera plina de suspans din primul pana in ultimul minut si asta fara sa apeleze la efecte speciale sau scene de actiune impresionante.

Distributia a rerezentat principalul atu al filmului. Avand la dispozitie un scenariu foarte bun actorii care au luat parte la acest proiect au reusit sa straluceasca. Dintre toti, doi s-au remarcat in mod deosebit. Sean Penn si Tim  Robbins ofera fiecare prestatii memorabile care le-au adus o multime de premii si aprecieri.

Este incredibil nivelul de energie pe care il transmite acest film. Te insfaca, te scutura si te face sa te uiti chiar si cand unele scene sunt atat de dureroase incat ai prefera sa nu le vezi. Este cu siguranta unul din acele filme cel putin la fel de bune ca si cartea care le-a fost sursa de inspiratie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!