duminică, 28 decembrie 2014

Out of the Furnace (2013)

Gen: Drama

Distributie: Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana, Woody Harrelson, Willem Dafoe

Regizor: Scott Cooper [a mai regizat: Crazy Heart(2009)]

Premii:
- Top 10 Films (locul9), African-American Film Critiscs Association Awards, 2013
- Best Debut and Second Film Award (Scott Cooper), Rome Film Fest, (2013)

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 63/100

Cand un barbat dispre in mod misterios si politia pare sa nu reactioneze suficient de repede, fratele acestuia mai mare decide sa isi faca singur dreptate.

Nu se pot spune prea multe despre acest film. Este bunicel, dar ramai cu senzatia ca ar fi putut fi mult mai bun. Foarte intens pe alocuri dar extrem de plictisitor in alte momente. Nu stiu de ce aveam asteptari oarte mari de la el. Regizorul nu este foarte experimentat si asta se observa destul de des in timpul filmului iar lipsa efectelor speciale nu este compensata de nimic altceva. Nu stiu de ce aveam asteptari foarte mari de la acest film. 

Cred ca de vina pentru acest lucru este distributia care este o adevarata colectie de vedete. Cand ai atatea nume uriase te asteti sa vezi un spectacol memorabil. Din pacate, actorii din acest film au restatii de parca l-au facut ca indeplineasca o norma... un numar minim de minute pe ecran. Singurii care sunt mai rasariti sunt Woody Harrelson, cu care am inceput sa ma obisnuiesc sa il vad interpretand rednecksi si Christian Bale care a fost si el destul de credibil.

Atmosfera filmului este mult prea sumbra si deprimanta si parca de la inceput nu iti ofera nici un fel de speranta sa vezi vreun lucru pozitiv. Desigur, partea buna cand ai atatea vedete pe mana, este ca indiferent ce faci nu ai cum sa o dai in bara chiar de tot, astfel ca filmul nu este un esec total si cele doua ore sunt destul de suportabile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!