sâmbătă, 6 decembrie 2014

Beauty and the Beast (2014)

Titlu original: La belle et la bête

Gen: Fantastic

Distributie: Vincent Cassel, Lea Seydoux, Andre Dussollier, Eduardo Noriega, Myriam Charleins

Regizor: Cristophe Gans [a mai regizat: Silent Hill(2006), Le pacte des loups(2001), Crying Freeman(1995)]

Buget: 33.000.000 euro
Incasari: 45.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa:  7
Metascore: 39/100

O poveste neasteptata de dragiste infloreste atunci cand fiica unui comerciant la ananghie se oferade bunavoie bestiei careia tatal ei ii iera indatorat.

Acest film a fost o surpriza totala pentru mine. Francezii au preluat moda de a ecraniza povesti ale copilariei adaptate secolului nostru si au reusit sa produca un film destul de bun, captivant cu niste efecte speciale cel putin decente. Din pacate, unele personaje nu sunt dezvoltate suficient si cateva scene care ar fi fost importante sunt omise.

Distributia nu mi se pare ca a nimerit corespunzator alocarea personajelor si din acest motiv filmul are de suferit. Nu putem remarca o interpertare memorabila si chiar stilul de interpretare al actorilor din acest film, duce mai degraba catre salile de teatru decat catre un film din 2014.

Filmul are unele momente cand straluceste cu adevarat dar are si artile lui mai slabe. Povestii de dragoste dintre protagonisti nu i se acorda importanta necesara. Nici un din scenele impartasite de amandoi nu lasa sa se inteleaga ca ea s-ar putea indragosti de el si, totusi, cumva asta se intampla  la final. Regizorul s-a concentrat mai mult pe efectele vizuala vrand parca sa se asigure ca ca filmul va fi un blockbuster si a uitat sa fie atent la personajele sale si la modul cum sunt interpretate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!