duminică, 21 decembrie 2014

Let's Be Cops (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle, Nina Dobrev, James D'Arcy

Regizor: Luke Greenfield [a mai regizat: Something Borrowed(2011), The Law(2009), 52 Fights(2006), House Broken(2006), The Girl Next Door(2004)]

Buget: 17.000.000 $
Incasari: 80.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 30/100

Doi prieteni fara prea mult succes in viata se deghizeaza in politisti pentru o petrecere cu costume si ajung senzatia cartierului, dar cand ajung sa fie prinsi intr-o situatie reala cu mafioti si politisti corupti trebuie sa-si puna fundul la bataie cu adevarat.

Simteam nevoia de o comedie de acest gen bine facuta, care sa imi ofere mai mult de cateva scene amuzante. Acest film reuseste asta fara a beneficia de un buget impresionant pentru Hollywood. Nu te testeaza prea mult din unct de vedere intelectual dar este filmul potrivit pentru o duminica dimineata in timp ce iti revii dupa o betie crunta.

Distributia este compusa din actori din linia doua, nume nu foarte mari dar cu cv-uri solide si care au dovedit in trecut ca sunt capabili sa aiba prestatii bune. Este cazul si aici. Vorbim de o comedie usoara deci nu ma astept la vreun Oscar pentru vreunul dintre ei, dar au facut mai mult decat suficient pentru un asemenea film si daca nu il ridica, macar nu il trage in jos.

Diversitatea pe care o ofera este unul din avantajele acestui film precum si lipsa anumitor clisee care pareau inevitabile in filmele americane. Cred ca filmul este potrivit pentru adolescenti si oameni mai maturi deopotriva. Comedia buna nu are varste pana la urma.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!