vineri, 26 decembrie 2014

Due Date (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Robert Downey Jr. ,Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis

Regizor: Todd Phillips [a mai regizat: The Hangover Part III(2013), The Hangover Part II(2012), The Hangover(2009), The More Things Change...(2008), School for Scoundrels(2006)]

Buget: 65.000.000 $
Incasari: 326.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 51/100

Un viitor tata este fortat sa porneasca intr-o calatorie cu un viior actor in incercarea de a ajunge la timp pentru nasterea copilului sau.

Acest film nu se vrea a fi decat o productie care sa scoata niste bani din cinematografe si a reusit sa fie un succes la box-office. Bugetul destul de maricel pentru o comedie a permis cateva efecte speciale destul de bune si de rar intalnite in astfel de filme. Desigur ca nu este cel ami original film cu putiinta. Exista zeci de filme despre calatorii improbabile, dar un regizor experimentat a stiut sa il faca pe acesta sa se diferentieze de majoritatea.

Unul din atuuri il reprezinta distributia. Pune-l pe Robert Downey Jr. in orice film si ai garantat deja o mare parte din succes. Nu dezamageste nici aici. Are suficienta experienta sa scoata ce e mai bun de la un scenariu. Despre prestatia lui Galifianakis nu comentez pentru ca nu imi place nici de el si nici stilul de actorie idiot practicat de el. Ii mai dau maxim trei filme pana Hollywoodul se plictiseste de el.

Pe langa locatiile de filmare superbe si cateva scene foarte amuzante filmul are si partile lui negative. De exemplu personajele sunt dezvoltate superficial lucru care nu ar trebui sa se intample intr-un film in care cele doua personaje principale interactioneaza aproape 90% din durata filmului. IN plus lipseste si ooarecare energie; poate varsta lui Downey e de vina.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!