duminică, 7 decembrie 2014

Bodyguard (2011)

Gen: Romantic

Distributie: Salman Khan, Kareena Kapoor, Raj Babbar, Asrani, Vidya Sinha

Regizor: Siddique [a mai regizat: Ladies and Gentleman(2013), Maaro(2011), Kaavalan(2011), Bodyguard(2010), Engal Anna(2004)]

Buget: 600.000.000 (bani de-ai lor)

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 41/100

Fiica unui nobil nogat se indragosteste in secret de bodyguardul ei.

Productiile astea de la Bollywood sunt pline de contradictii. Acest film nu face exceptie. Este unul dintre cele mai confuze filme pe care le-am vazut. Este cand comedie, cand film de actiune cand poveste de dragoste, ca sa nu mai vorbim de celebrele pauze de musical. Cel mai amuzant mi s-a parut ca totusi se ia in serios, devenind atat de rdicol incat este bun. Cuvantul "ridicol" descrie multe scene din acest film. Efectele vizuale sunt interesante insa, in ciuda faptului ca nu se potrivesc deloc cu filmul.

Pentru un film indian, tot ce iti poti dori este sa il ai pe Salman Khan in distributie. Personal, mi se pare ca nu transmite nici o emotie, iar modul  in care se interpreteaza in general in acest film este la fel de confuz ca restul filmului. Se sare de la stilul Matrix, la stilul din filmele cu liceeni america, apoi la telenovele si tot asa. Singura care are o prestatie aproape de normalitate mi se pare Kareena Kapoor.

Filmul este unul al extremelo. Se alterneaza momentele extrem de proaste cu unele destul de bune; daca facem o medie rezulta un film de pluton. Fanele Salman Khaan vor fi mega incantate indiferent cat de prost joaca, Iuliei Vantur ii va placea si ei, plus tuturor babelor carora le plac si serialele indiene. Pentru restul oamenilor, recomand vizionarea acestui film sub influenta bauturii sau a altor tip de aburi. CRed ca l-ar face mult mai interesant.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!