joi, 25 decembrie 2014

Reach Me (2014)

Gen: Drama

Distributie: Lauren Cohan, Kyra Sedgwick, Thomas Jane, Kevin Connolly, Tom Sizemore

Regizor: John Herzfeld [a mai regizat: SIS(2008), The Death and Life of Bobby Z(2007), 15 Minutes(2001), Don King: Only in America(1997), 2 Days in the Valley(1996)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 21/100

O carte motivationala scrisa de un om misterios devine foarte populara si insira un grup de oameni printre care un jurnalist, editorul lui, un mogu al hip-hopului, o fosta puscariasa, un actor si un politist sub acoperire sa isi reevalueze alegerile si deciziile, infruntandu-si temerile in speranta unei vieti mai pozitive.

Povestea este una destul de originala dar vine la pachet cu un scenariu slabut transformand filmul in unul de duzina, pe care spectatorii il vor uita in numai cateva zile. Singurele aspecte pozitive sunt cele cateva scene destul de amuzante, datorita actorilor experimentati care stiu sa stoarca un scenariu. In rest, povestea este liniara si putin plictisitoare.

Distributie este ticsita de nume sonore, atat in rolurile principale, cat si in cele secundare. Din pacate nu toate aceste nume sonore sunt si actori buni iar cei care sunt nu au putut scoate mare lucru de la un scenariu scris parca pe genunchi. Este imposibil sa remarci o interpretare iesita din comun, mai ales in conditiile timpul de ecran a fost destul de limitat pentru toata lumea.

Filmul are si cateva povesti secundare, nu toate incheiate, ceea ce lasa senzatia de scene inutile incluse in film doar ca sa il aduca la o durata regulamentara. Ideea de a transmite un mesaj pozitiv si de a trece peste toate obstacolele vietii este laudabila, dar nefiind pus in scena corespunzator filmului ii lipseste convingerea pe care si-a dorit-o. De vina pentru aceste lucruri poate fi si bugetul extrem de limitat a carui mare parte s-a dus probabil in salariile actorilor. Atat de limitat a fost bugetul incat posterul filmului, pe care il vedeti mai sus, a fost pisctat de Sylvester Stallone.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!