sâmbătă, 13 decembrie 2014

Bad Country (2014)

Gen: Crima

Distributie: Matt Dillon, Willem Dafoe, Neal McDonough, Amy Smart, Chris Marquette

Regizor: Chris Brinker [aflat la primul sau film]

Nota Gealapa: 6.20

Un detectiv dintr-un orasel american aresteaza un asasin platit si il convinge pe acesta sa devina informator si sa lucreze imreuna pentru a dobori cea  mai puternica organizatie criminala sin sudul SUA.

Nu am inteles scopul acestui film. Este pur si simplu o adunatura de clisee si stereotipuri, de la politistii de rand mult mai capabili decat superiorii lui care mai degraba le pun bete in roate decat sa ii ajute pana la sirenele de politie care incep sa se auda exact cand totul este rezolvat. In plus, au exitat una-doua povesti secundare care nu au adus nimic suplimentar filmului si doar au intarziat niste raspunsuri in momente in care cu greu se crease cat de cat suspans. Oarecare potential a existat acolo, dar a fost irosit si as pune asta e seama unui regizor debutant.

Distributia este foarte buna cu multe nume importante in componenta, dar nu prea au avut material cu care sa lucreze. Totusi, Willem Dafoe dar mai ales Matt Dillon au avut prestatii bunicele, reusind sa ofere credibilitate personajelor lor. Restul numelor care conteaza au avut din pacate prea putin timp de ecran ca sa poata face ceva sa ajute impresia generala asupra filmului.

As caracteriza acest film ca fiin doar... vizionabil, cu destul talent in componenta, dar datorita unei dezoltari precare a personajelor si a modului stangaci in care a fost realizat a ajuns sa se zbata in mediocritate. Scenariul este superficial, coloana sonora emana amatorism si nu este suficienta prestatia celor doi protagonisti care au tras filmul dupa ei cat au putut pentru a-l scoate din mocirla. Acest film este de vazut, dar sa nu aveti asteptari prea mari. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!