duminică, 14 decembrie 2014

I, Frankenstein (2014)

Gen: Fantastic

Distributie: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Miranda Otto, Yvonne Strahovski, Jai Courtney

Regizor: Stuart Beattie [a mai regizat: Tomorrow, When the War Began(2010)]

Buget: 65.000.000 $
Incasari: 90.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 30/100

Creatura lui Frankestein este rinsa intr-un razboi antic dintre doua clanuri de nemuritori.

Asteptari mari, dezamagire pe masura, cam asta este rezumatul parerii mele despre acest film. Efectele speciale destul de reusite sunt eclipsate total de superficialitatea povestii, atat de putin inrudita cu cea originala. Multe case de productie s-au orientat catre povesti si basme clasice in perioada recenta, dar putine s-au incumetat sa se abata atat de mult de la creatia originala. Acest film ne arata de ce.

Distirbutia este in nota filmului, adica moderna dar slabuta. Figuri familiare, multi dintre ei fara sa aiba vreun rol care sa ii defineasca ana acum, au sperat sa apara intr-un blockbuster si astfel cariera lor sa o ia pe o panta mult mai ascendenta ca pana acum. Din pacate pentru ei, nu s-a intamplat nici unul din cele doua lucruri: nici filmul nu este vreun blockbuster, iar cariera lor cel mult stagneaza. Un ultim gand legat de distributie: Bill Nighy are acelasi rol ca in Underworld, exact acelasi.

Filmul nu este un dezastru complet. Asa cum suneam efectele speciale sunt destul de bune iar distributia formata din actori cunoscuti, care pur si simplu au facut o alegere proasta. Ce strica acest film este ritmul total haotic in care avanseaza povestea, motivatii neclare ale personajelor si dialogurile seci. Daca sunteti fani Underworld s-ar putea a va placa si acest film, altfel este destul de greu sa empatizezi cu un personaj fara suflet.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!