sâmbătă, 27 decembrie 2014

Sharknado 2: The Second One (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Ian Ziering, Tara Reid, Vivica A. Fox, Mark McGrath, Kari Wuhrer

Regizor: Anthony C. Ferrante [a mai regizat: Sharknado(2013), Hansel & Gretel(2013), Headless Horseman(2007), Boo(2005)]

Nota Gealapa: 4.40

Un fenomen meteorologic ciudat isi dezlantuie furia asupra New Yorkului, dezlantuind o tornada cu rechini asupra oamenilor si monumentelor celebre. Numai eroii din primul film pot salva situatia din nou.

Acest  sequel este mai prost decat rimul film din serie s pprin urmare utin mai bun. Nu are nici o logica ce sun? Sa incerc sa ma fac inteles. Primul film a fost atat de prost incat a devenit viral si foarte la moda. Prin urmare asteptarle de la al doilea film presupuneau efecte vizuale mai proaste, scene mai absurde si interpretare artistica mia penibila. Producatorii s-au conformat si au ofeit publicului exact ce astepta, astfel ca avem de a face cu un film revoltator, absurd dar care va fi o placere vinovata pentru multa lume.

Distributia este si ea, culmea, mai buna decat in in primul film. Pentru ca acest nume este foarte la moda, mai multi actori s-au incumetat sa faca parte di acest proiect. Nu putem vorbi de calitati actoricesti. Absolut toata lumea s-a lasat purtata de val si s-au intrecut parca entru remiul de cea mai proasta interpretare.

Mi se are ca aceasta franciza poate dura ani de zile timp in care sa vedem toate orasele americii atacate de acesti recini ucigasi din cer. Spre deosebire de primul film, acesta nu se ia chiar atat de in serios si s-a strecurat putina autoironie pe ici pe colo. Un program meteo care ne spune viteza cu care rechinii se deplaseaza prin aer... priceless. Daca ati vazut primul film si credeti ca nimic nu poate intrece scena in care protagonistul intra in burta unui rechin cu o drujba si iese spulberand stomacul acestuia chiar salvand o persoana, va inselati. Marea scena din acest al doilea film o bate la fund pe cea amintita mai devreme. Eu am ras cinci minute fara oprire cand am vazut-o. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!