duminică, 14 decembrie 2014

The Anomaly (2014)

Gen: SF

Distributie: Noel Clarke, Ian Somerhalder, Brian Cox, Alexis Knap, Luke Kemsworth

Regizor: Noel Clarke [a mai regizat: 4.3.2.1.(2010), Adulthood(2008)]

Nota Gealapa: 5.45
Metascore: 27/100


Un fost soldat este tinut prizonier de catre organiatia Anomalia, si are doar 9 minute si 47 de secunde sa afle ce i se intampla.

Filmul acesta este o supradoza de slow motion, truc la care au apelat fara succes, in incercarea lor de a prelungi putin durata filmului, deoarece din poveste slaba si scenariul prost cu care se lucra nu iesea timpul regulamentar pentru un film. Asta cred eu. beneficiind probabil si de un buget destul de mic si tinand cont de cele amintite mai sus, este greu sa faci un SF reusit.

Distributia nu este deloc rea pentru un aemenea film. Sunt prezente destule fete familiare ale cinematografiei britanice. Din pacate, cred ca acestia au fostorbiti de faptul ca vor aparea intr-un SF facut la ei in tara, incat atunci cand au bservat in ce catastrofa se baga a fost mult prea tarziu. Interpretarea nu e chiar rea, dar nu salveaza impresia generala asupra filmului si singurul motiv pentru care primeste nota de trecere este Alexis Knapp si scenele ei sexy.

Scenariul, desi doar partial original are o intorsatura care te face sa te uiti pana la sfarsit. Cateva scene de lupta, as spune mediocre, o prostituata cu suflet mare, protagonist fara memorie, cam astea sunt coordonatele acestui film. Primele 20 de minute reprezinta incercarea de temelie pentru orice spectator, atat de plictisitor si lipsit de sens pare filmul. Daca treceti de acest puncto sa rezistati si pna la final. Scenele de lupta ar fi putut fi mai bune. Nu simti deloc ca personajele s-ar loc, nu simti impactul in ciuda efectului de slow motion. Coloana sonora este si ea ciudata, dar te obisnuiesti cu ea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!