luni, 8 decembrie 2014

The First Time (2012)

Gen: Romantic

Distributie: Dylan O'Brien, Britt Robertson, Victoria Justice, Craig Roberts, James Frecheville

Regizor: Jon Kasdan [a mai regizat: In the Land of Women(2007)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 55/100

Doi tineri, amandoi cu probleme in ceea ce priveste relatiile, se indragostesc dupa un weekend plin de evenimente.

Tema iubirii adolescentine si a primei noapti de dragoste a fost abordata in nenumarate filme cu mai mult sau mai putin succes. Acesta este unul din cazurile fericite, unde rezultatul este un film sensibil, credibil si amuzant. Fara sa fie exagerat de siropos si cu o poveste bine scrisa, reuseste sa te captiveze si sa iti lase chiar impresia ca se termina prea repede.

Distributia nu este iesita din comun, dar au fost atent selectionati tineri actori cu potential, care prin interpretarile de aici sunt sigur ca si-au deschis drumul spre productii mai importante. Asa cum trebuie sa fie in orice film, cei care stralucesc cei mai tare si impresioneaza cu interpretarile lor sunt protagonistii, in cazul nostru Dylan O'Brien si Britt Robertson, care este absolut adorabila.

Filmul se diferentiaza de alte comedii romantice cu tineri prin lipsa aproape in totalitate a stereotipurilor si un scenariu inteligent scris. Personajele principale nu sunt portretizate ca niste modele perfecte, ci un el si o ea obisnuiti iar lucrul cel mai bun este ca povestea de dragoste care constituie obiectul filmului este una cu normala, cu care un spectator se poate identifica si nu vreo fantasma care se poate intampla numai in filme. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!