miercuri, 31 decembrie 2014

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore

Regizor: Marc Webb [a mai regizat: The Amazing Spider-Man(2012), (500)Days of Summer(2009)]

Buget: 200.000.000 $
Incasari: 1.514.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 53/100

Oscorp ameninta din nou New Yorkul si depinde doar de Omul Paianjen sa salveze orasul pe care a jurat sa il protejeze dar si pe cei dragi lui.

As fi crezut ca dupa atatea filme cu Spider Man sa fiu lictisit de acest personaj si sa nu mai imi placa filmele cu acest subiect, cu atat mai putin acesta care dureaza mult peste doua ore. Cumva producatorii francizei reusesc sa pastreze filmul distractiv si publicul, incluzandu-ma aici si pe mine, interesat. Desi in primele minute ai senzatia ca urmaresti un desen animat, te obisnuiesti repede cu imaginea din film si te bucuri apoi de niste efecte speciale cu adevarat superbe. Acesta este si punctul forte al filmului.

Distributia nu este rea, dar nu este nici cea mai buna posibila. Avem de a face cu cel mai putin credibil spider-man de pana acum. Il preferam pe Tobey Maguire, pe care oricum nu il gaseam potrivit pentru acest rol. Nici Jamie Foxx nu are cea mai buna prestatie a sa. Din fericire, in distributie exista si Emma Stone, care este pur si simplu superba si care a contribuit chiar si la parti din scenariu.

Bineinteles ca ami urmeaza cel putin inca un sequel. Mi-ar placea ca o parte importanta a bugetului urias pe acre il va avea sa fie directionata catre alegerea unor actori mai competenti. Trbuie sa fii sau sa fi fost la un moment dat un fan al personajului principal ca sa savurezi acest film cum trebuie si sa inchizi ochii la unele lucrui. In caz contrar, s-ar putea sa il opresti dupa numai o ora din cauza intrigii absurde, a prestatiei actorilor sau alte cateva motive. Filmul a fost filmat in intregime in New York, devenind cel mai costisitor film produs vreodata acolo.

La capitolul informatii interesante, trebuie sa stiti ca in timpul unei scene in acre omul paianjen se schimba de costum in camera sa, o sa vedeti pe perete un poster negru pe care scrie The Ramones. Aceasta formatie a inregistrat o versiune punk a cantecului din filmul Spider-Man in 1967. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!