marți, 30 decembrie 2014

Butterfly on a Wheel (2007)

Gen: Drama

Distributie: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Claudette Mink, Desiree Zurowski

Regizor: Mike Barker [a mai regizat: A Good Woman(2004), To Kill a King(2003), Lorna Doone(2000), Best Laid Plans(1999), The James Gang(1997)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 29.700.000 $

Nota Gealapa: 7.30

Dinamica perfecta a unei familii este distrusa de lanul brutal de eficient al unui rapitor.

Filmul este destul de bun si cred ca daca ar fi beneficiat de o promovare mai buna ar fi putut fi unul din acele filme despre care stii imediat daca le-ai vazut sau nu atunci cand le auzi titlul si nu e nevoie sa iti mai pui intrebari suplimentare. Povestea este destul de originala iar scenariul este bine scris. Starea de tensiune este prezenta in ermanenta iar actiunea nu devine revizibila deloc. Mai mult, inainte de deznodamant totul ia o turnura complet neasteptata care pune tot filmul intr-o alta perspectiva.

Distributia este excelenta. Avem parte de doua nume uriase in industrie care, desi nu fac niste roluri memorabile, experienta si talentul lor le-a permis sa aiba totusi interpretari bunicele si sa isi faca personajele credibile. Prestatia Mariei Bello este moscilanta. Enervanta si isterica la inceput, dar foarte buna in a doua parte a filmului.

Din cand in cand, masinaria uriasa a Hollywoodului produce cate un filmulet simplu care se dovedeste a fi cel putin la fel de bun  ca blockbusterul din anul respectiv. Cred ca este si cazul Butterfly on a Wheel. Nu are explozii impresionante, urmariri de masini coplesitoare sau orice altceva de genul asta. Are o poveste buna cu un scenariu excelent, la pachet cu o distributie foarte buna care pune in valoare personajele. Spre deosebire de alte thrillere, aici nu dureaza o vesnicie pana ti se explica intriga si pana esti pregatit pentru ce va urma. ur si simplu se intampla lucruri. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!