miercuri, 24 decembrie 2014

Group Sex (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Josh Crooke, Greg Grunberg, Odette Annable, Rob Benedict, Kim Whitley

Regizor: Lawrence Trilling [a mai regizat: Reinventing the Wheelers(2007), Porn'n Chicken(2002), Dinner and Driving(1997)]

Nota Gealapa: 5.35

Terapie de grup pentru dependentii de sex. Atat.

Filmul nu este original, dar putine comedii mai sunt originale astazi. Chiar si asa, intriga este una care ofera destul de multe posibilitati de a crea situatii ilare si prmisele pentru un film amuzant erau createe. Producatorii au ales in schimb sa se scufunde intr-o mare de clisee si stereotipuri rezultand un film submediocru doar submediocru si ale carui momente cu adevarat amuzante le poti numara pe degetele de la o singura mana.

Distributia ar fi trebuit sa fie si ea un garant pentru amuzament, avandu-i in componenta pe Tom Arnold, Lisa Lampanelli sau Henry Winkler. Din acate, toti cei enumerati mai devreme au roluri prea mici pentru a face diferenta. In schimb, protagonistii au fost ales total gresit si nu au fost deloc credibili in interpretarile lor. A rezultat un mic fiasco actoricesc.

Acest film este ca un disc stricat. Spune o poveste spusa de mii de ori si singurul mod prin care incearca sa se diferentieze este modul pervers si vulgar in care o pun in scena. Nu ar fi nimic in neregula cu asta daca rezultatul ar fi fost cu adevarat amuzant, dar, asa cum spuneam mai sus, momentele amuzante sunt o raritate in acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!