miercuri, 31 decembrie 2014

Kite (2014)

Gen: Actiune

Distributie: India Eisley, Jaco Muller, Callan McAuliffe, Samuel L. Jackson, Annabel Linder

Regizor: Ralph Ziman [a mai regizat: Jerusalema(2008), The Zookeeper(2001), Hearts and Minds(1995)]

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 19/100

Cand tatal ei polistist este ucis, o tanara incearca sa obtina razbunarea cu ajutorul aparent fostului partener al tatalui ei.

Inca un film cu un viitor sumbru al omenirii, inca un film submediocru, inca un film cu buget redus care incearca fara succes sa para un blockbuster. Din pacate superficialitatea scenariului si previzibilitatea fac din acest film unul foarte usor de uitat.

Distributia il are pe Samuel L. Kackson, care nu ami este la prima tinerete si care nu mai are aceeasi motivatie ca altadata. Din acest motiv presatatia lui, desi nu este cea mai slaba, nu este nici una memorabila si acest personaj nu va deveni definitoriu pentru cariera lui. Probabil apare in acest film ca sa ajute un prieten. Protagonista, India Eisley, este doar draguta si cam atat.

Concluzia este ca avem un filmulet de actiune inspirat dintr-un desen animat manga. Daca vreti sa il gasiti agreabil nu incepeti sa analizati intriga si personajele pentru ca veti pierde orice sansa sa va mai placa.  Initial, regizorul filmului a fost David R. Ellis, dar la jumatatea filmarilor acesta a fost gasit mort in camera sa de hotel. Ulterior, a fost inlocuit cu Ralph Ziman. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!