miercuri, 31 ianuarie 2018

We Bought a Zoo (2011)

Gen: Comedie, Drama

Distributie: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford, Maggie Elizabeth Jones

Regizor: Cameron Crowe [a mai regizat: Aloha(2015), Pearl Jam Twenty(2011), The Union(2011), Elizabethtown(2005), Vanilla Sky(2001)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 121.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2012

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 58/100

In California de sud, un tata isi muta familia in mediul rural pentru a renova si a redeschide o gradina zoologica cu probleme.

Am fost luat prin surprindere de acest film. ma asteptam la o comedie mai superficiala, cu animale scapate de sub control care fac chestii ce ar trebui sa fie amuzante, dar acest aspect al filmului a fost tinut destul de bine sub control. Povestea chiar a fost buna si coerenta si a avut destula profunzime, ba chiar a transmis cateva mesaje interesante. Scenariul a fost in cea mai mare parte bun, dar a oferit si cateva scene de care m-as fi putut lipsi. Per total insa, filmul a fost distractiv si surprinzator de sensibil.

Distributia este perfecta pentru acest film, dar perfectiunea asta ma si irita pe undeva. Toate interpretarile au fost bune si nu am nici un repros la acest capitol. ma deranjeaza insa perfectiunea, cel putin aparenta, a acestor oameni. Matt Damon care apare ca un barbat care are in el cantitatile optime de sensibilitate, umor si aventura si arata intr-un fel. Scarlett Johansson care e spontana si naturala si incredibil de frumoasa. Cireasa de pe tort este Maggie Elizabeth jones, un copil cum nu am mai vazut demult in filme: adorabil si cu foarte mult talent. Mi-as fi dorit ca macar unul din aceste personaje cheie sa nu fie interpretate deun supraom de genul asta.

Filmul are un inceput mai greoi si am crezut ca os a fiu dezamagit de Cameron Crowe, care m-a obisnuit cu cateva filme bune de acest gen, dar va spun sa mergeti la toaleta si sa terminati ce mai aveti de facut in prima jumatate a filmului, pentru ca in a doua nu o sa mai aveti timp de nimic. Ritmul este alert si se intampla numai lucruri interesante si relevante. A fost un film de doua ore, dar l-am simtit ca pe unul de 80 de minute. Cu siguranta il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!