joi, 1 februarie 2018

Winter's Tale (2014)

Gen: Dragoste, Drama, Fantastic

Distributie: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Matt Bomer, Lucy Griffiths

Regizor: Akiva Goldsman [a mai regizat: Stephanie(2017)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 31.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 31/100

Un hot se indragosteste de o proprietareasa in timp ce aceasta moare in bratele lui. Dupa ce afla ca are darul reincarnarii, incearca sa o salveze.

Acesta este un film fantastic, cu demoni, reincarnari si cai zburatori, dar are un motto care ar trebui scris pe posterul fiecarui film romantic sau de dragoste: "Aceasta nu este o poveste adevarata. Este o poveste de dragoste". Filmul este interesant si original, dar scenariul lasa prea multe lucruri neexplicate, chiar si pentru un film fantastic. Are destule scene bune, dar pur si simplu nu este genul meu de film. In plus, la cata dragoste e in film, ar fi trebuit sa vars cateva lacrimi, dar nici macar nu mi s-au umezit ochii. Au fost comedii mai simple care m-au emotionat mai mult.

Distributia este poate cel mai atragator aspect al filmului. Are nume importante pe care nu ma gandeam sa le vad in astfel de povesti. Chiar daca nu am vazut vreo interpretare care sa ma marcheze, pot sa spun ca atat Colin Farrell cat si Russell Crowe au facut o treaba buna. Au fost si cateva aparitii surprinzatoare in rolurile mici, care mi-au placut. Va dezvalui doar una: Will Smith este Lucifer; asta ar trebui sa va starneasca interesul.

Filmul este construi pe un schelet de idei interesant si ne propune sa ne gandim cum ar fi daca raul si binele ar lua forma fizica. Cred ca regizorul a stricat acest film insa, jongland prea mult intre aspecte mai putin interesante ale filmului si ignorand povestea de dragoste care se presupune ca ar fi fost subiectul principal. Din punct de vedere emotional, este una din cele mai distante povesti de dragoste pe acre le-am vazut. Nu cred ca merita neaparat vazut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!