joi, 15 februarie 2018

Braven (2018)

Gen: Actiune, Drama

Distributie: Jason Momoa, Jill Wagner, Stephen Lang, Garret Dillahunt, Zahn McClarnon

Regizor: Lin Oeding [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 61/100

Un padurar isi apara familia impotriva unor traficanti de droguri periculosi.

Pentru un film de inceput de an, nu este rau deloc. Intriga este oarecum credibila si destul de originala si intreaga poveste este destul de simpla fara prea multe complicatii inutile si efecte complicate. Cateodata mai putin inseamna mai mult, air filmul asta este un exemplu reusit in acest sens. Da, stiam de la inceput cum se va termina, dar asta se intampla la majoritatea filmelor. Este liniar, dar drumul pana la deznodamantul inevitabil este destul de palpitant, cu cateva scene foarte reusite. As putea sa spun ca este un film de categoria B, de prima mana.

Distributia este bunicica pentru un asemenea film. Spun asta in principal datorita protagonistului Jason momoa, care chiar daca nu este inca un nume care sa umple salile, incet-incet devine un actor respectat in industrie, cu prestatii solide, cum este cazul si in acest film. Pe langa el nu am regasit alt nume important, dar nici nu se impunea acest lucru, mai ales ca Momoa a reusit sa ii traga pe ceilalti dupa el.

Regizorul acestui film s-a ocupat de cascadorii pentru zeci de filme, dar acesta a fost primul sau lungmetraj din postura de regizor. Astfel ca putinele cascadorii din film sunt excelente, dar restul capitolelor din munca de regizor lasa de dorit si se vede ca mai are mult de invatat. nici editarea si nici unghiurile de filmare nu au fost cele mai inspirate. Chiar si in aceste conditii, cred ca merita o vizualizare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!