vineri, 2 februarie 2018

Wrath of the Titans (2012)

Gen: Fantastic, Actiune, Aventura

Distributie: Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Edgar Ramírez

Regizor: Jonathan Liebesman [a mai regizat: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014), Battle Los Angeles(2011), The Killing Room(2009), The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning(2006), Darkness Falls(2003)]

Buget: 150.000.000 $
Incasari: 306.000.000 $

Premii:
- Favorite Movie Actor: Supporting Role (Edgar Ramírez), ALMA Awards, 2012
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2012

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 37/100

Perseus se aventureaza in lumea periculoasa de dedesubt, pentru a-si salva tatal, pe Zeus, capturat de fiul sau Ares, si de Hades, dupa ce au si eliberat pe pamant Titanii antici.

Acest film este sequelul de la Clash of the Titans si este cam de acelasi nivel si ne ofera cam aceleasi lucruri ca si predecesorul sau, adicamulte efecte interesante, actiune din plin, dar o poveste slaba si subdezvoltta in locuri esentiale. Da, este palpitant, dar asta se datoreaza exclusiv efectelor vizuale pentru ca povestea este na superficiala si previzibila.

La fel ca in primul film, distributia nu este rea deloc, dar graba cu care se desfasoara actiunea si un scenariu slab ii impiedica pe actori sa poata avea o prestatie buna. Vorbim de actori foarte importanti, ca Ralph Fiennes, Liam neeson sau Rosamund Pike, dar oricat s-au straduit ei sa isi puna experienta in valoare nu au putut ridica prea mult nivelul filmului.

Recunosc insa ca acest film m-a surprins in mod placut, pentru ca ma asteptam sa fie mult mai slab decat primul, care nici el nu a fost prea stralucit, dar a fost cam tot pe acolo. imi inchipui ca daca l-as fi vazut in 3D, mi s-ar fi parut poate chiar o idee mai bun. Daca sunteti dependenti de efecte spectaculoase, atunci ar trebui sa il vedeti neaparat, dar daca sunteti genul de cinefil care se da in vant dupa o poveste complexa, nu e nimic pentru voi aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!