miercuri, 14 februarie 2018

Acts of Violence (2018)

Gen: Actiune, Drama

Distributie: Bruce Willis, Cole Hauser, Shawn Ashmore, Ashton Holmes, Melissa Bolona

Regizor: Brett Donowho [a mai regizat: Salvation(2016), 5 Souls(2013), A Haunting at Silver Falls(2013), The Sacred(2012), No Tell Motel(2012)]

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 28/100

Dupa ce logodnica lui este rapita d etraficanti de carne vie, Roman si fratii sai cu trecut militar incearca sa o gaseasca si sa o salveze inainte sa fie prea tarziu. Pe traseu, Roman beneficiaza si de ajutorul lui Avery, un politist care incearca sa prinda acelasi traficant, in ciuda obstacolelor birocratice.

De obicei in prima luna a unui an nu apar filme prea importante, iar acesta nu se abate de la regula. Este un film de actiune de categoria B decent, cu cateva scene reusite si suficient de palpitant sa nu plictiseasca. Are insa si un scenariu mediocru, care propune toate stereotipurile din lume si este foarte previzibil. Nu inteleg eu prea bine cui servesc aceste filme si ce scop au, pentru ca nici nu lanseaza cariere si nu cred ca produc nici atat de multi bani.

In afara de Bruce Willis, singurul nume cat de cat cunoscut din distributie este cel al lui Cole Hauser, acre este si protagonistul acestui film. El nu a parut sa aibe prea mult chef, iar prestatia lui este cumva lipsita de vlaga. mult mai viu a parut Bruce Willis, care aproape a avut un rol cu norma intreaga si a carui prestatie a fost de departe cea mai solida.

Este usor sa vorbesti despre un film foarte bun, sau despre unul foarte prost. Cel ami greu este sa vorbesti despre un film mediocru, pentru ca nu prea ai ce sa spui. Pe hartie, acest film pare putin mai bun decat este, dar v-as recomanda sa nu va pierdeti vremea cu el.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!