vineri, 16 februarie 2018

The Art of War II: Betrayal (2008)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Wesley Snipes, Lochlyn Munro, Athena Karkanis, Winston Rekert, Ryan McDonald

Regizor: Josef Rusnak [a mai regizat: Beyond(2012), Small Lights(2010), Perfect Life(2010), It's Alive(2008), The Contractor(2007)]

Nota Gealapa: 5.25

Agentul Neil Shaw trebuie sa renunte la pensionare dupa ce ajunge in mijlocul unui complot prin care i se insceneaza asasinarea unor senatori.

The Art of War nu a fost cine stie ce inca de la inceput. Sa vii dupa 8 ani cu un sequel al unui film deloc memorabil, nu este cea mai desteapta miscare. Cu toate flashbackurile care ne sunt prezentate aici, daca nu ati vazut primul film nu intelegeti mare lucru. pe de alta parte, nici nu era nevoie neaparat sa existe vreo legatura intre cele doua. Dilmul asta se descurca de unul singur. Poate sa fie un film de actiune mediocru fara nici un ajutor.

In rolul principal, ca si in primul film, il avem pe Wesley Snipes si asta nu este raul cel mai rau. Alaturi de el il avem si pe Lochlyn Munro, unul dintre cei mai antipatici actori pe care i-am vazut. Este de la sine inteles ca punctul forte al acestui film, daca are vreunul, nu este calitatea prestatiilor artistice.

Acum nu este cazul sa trantim cu acest film de pamant. Este exact ce a fost menit sa fie: un film de duzina, care merita vazut daca nu ai altceva mai bun de facut. Este filmul tipic cu Wesley Snipes, in care toata lumea vrea sa il omoare. Poate fi o alegere buna intr-un moment in care vreti sa va odihniti creierul. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!