joi, 15 februarie 2018

Revelation Road: The Black Rider (2014)

Gen: Actiune, Drama, Fantastic

Distributie: David A.R. White, James Denton, Hilty Bowen, Michael Bailey Smith, Robert Gossett

Regizor: Gabriel Sabloff [a mai regizat: Dancer and the Dame(2015), WWJD What Would Jesus Do? Journey Continues(2015), Revelation Road 2: The Sea of Glass and Fire(2013), Revelation Road: The Beginning of the End(2013), Apostle Peter and the Last Supper(2012)]

Nota Gealapa: 4.85

Ciua Judecatii a venit si a trecut si dupa ea a ramas un pamant plin de banditi disperati. Josh McManus, un vabagond pus pe scandal, trebuie sa il gaseasca pe "Pastor" - o misiune care care ii va testa credinta.

Aceasta franciza de actiune religioasa continua. Daca primul film al seriei a fost submediocru, acesta este chiar decent. Are scene de actiune mult mai reusite si chiar o doza importanta de suspans. Prima jumatate a filmului chiar m-a pacalit ca ma uit la un film de actiune corespunzator. Povestea este la fel de subtire si plina de gauri si fiind vorba de un film religios, desi se infiripeaza o poveste de dragoste, aceasta evoleaza maxim pana la un pupic pe obraz.

Distributia a suferit si ea o imbunatatire. Aparitia lui Kevin Sorbo, chiar daca nu este cel mai mare actor in viata, a dat o oarecare credibilitate filmului si m-a facut sa il iau putin in serios. In rest, rotagonistul este acelasi, David A.R. White, cu o prestatie la fel de neconvingatoare cum m-a obisnuit, inconjurat de anonimi care nu au oferit nici o sclipire.

Filmul are un aer de Mad Max destul de placut, dar asemanarile dintre cele doua filme se opresc la masina singuratica de pe drumul parasit. Filmul asta poate fi indragit cu adevarat doar de doamnele respectabile care vand lumanari la biserici, sau de membrii corurilor religioase. Finalul m-a facut sa cred ca urmeaza si un al patrulea film al seriei, pe acre o sa fiu curios sa il vad daca va aparea vreodata, dar asta pentru ca sunt eu ciudat. Nu as putea sa recomand aceste filme cuiva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!