sâmbătă, 3 februarie 2018

Happy Death Day (2017)

Gen: Mister, Horror

Distributie: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton

Regizor: Christopher Landon [a mai regizat: Scouts Guide to the Zombie Apocalypse(2015), Paranormal Activity: The Marked Ones(2014), Burning Palms(2010)]

Buget: 4.800.000 $
Incasari: 57.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 57/100

O studenta isi retraieste de nenumarate ori ziua mortii, pana descopera indentitatea ucigasului sau.

Filmul asta este practin un Groundhog Day pentru adolescenti, deci nu originalitatea e punctul lui forte. Din fericire, nu este o readaptare chiar rea. Are destule scene bune, cateva rasturnai de situatie interesante, chiar daca se dovedeste a fi previzibil in cele din urma si destul de mult umor. Fiind un film cu studenti americani, decorul si dialogurile sunt exact ce va asteptati, adica aceleasi pe acre le stiti din alte zeci de filme.

Interpretarile actorilor din acest film sunt amestecate. Marea majoritate sunt mediocre, dar cateva sunt destul de reusite. Responsabilii cu castingul, au riscat sau au fost nevoiti sa se descurce doar cu actori mai putin cunoscuti, a caror interpretare este mai mereu o loterie. Nu pot sa remarc pe cineva din acest punct de vedere, dar per total calitatea prestatiilor artistice a fost acceptabila.

Intriga acestui film a mai fost folosita de multe ori in industrie, totusi Happy Death Day emana un aer fresh. Nu stiu cum reuseste. poate este umorul negru de o calitate destul de buna, poate este altceva, cert e ca l-am gasit a fi agreabil si destul de distractiv.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!