duminică, 4 februarie 2018

Barbershop: The Next Cut (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Ice Cube, Regina Hall, Anthony Anderson, Cedric the Entertainer, Sean Patrick Thomas

Regizor: Malcolm D. Lee [a mai regizat: Girls Trip(2017), Winning Ugly(2016), The Best Man Holiday(2013), Scary Movie 5(2013), Soul Men(2008)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 56.000.000 $

Premii:
- Best Squadd Award in a Motion Picture, All Def Movie Awards, 2017

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 67/100

Dupa ce comunitatea lor se degradeaza, gasca de la frizeria lui Calvin incearca sa aduca o schimbare in bine in cartierul lor.

Acesta este al treilea film al seriei Barbershop. Franciza asta nu are un numar urias de fani, dar are un public fidel caruia ii ofera exact ce asteapta, fara sa se preocupe de inovatie. Aceleasi discutii din frizerie, care de data asta se concentreaza pe rasism si violenta din Chicago. Din punct de vedere al comediei cred ca este cel mai bun de pana acum, chiar daca si-a pierdut putin din profunzime.

Nucleul de baza al distributiei ramane, dar apar si cateva figuri noi, cu mai mult sau mai putin succes. Regina Hall, Common sau Nicki Minaj s-au alaturat acestui proiect. Nu este genul de film in care cineva sa straluceasca neaparat, pentru ca fiecare personaj are importanta lui si toata lumea imparte timpul de ecran in mod egal, dar toti s-au descurcat ok, pentru un film etnic.

Numarul de glume nu a crescut fata de celelalte filme, dar sunt mai reusite. nu este totusi genul de film la care sa razi in hohote. Nici nu ai avea cum, pentru ca se ia in serios prea des. De asemenea, este un film mult mai emotional decat v-ati astepta. Nici acesta nu s-a departat foarte mult de filmul original din punct de vedere al calitatii. Asa ca poate sa reprezinte o alegere buna pentru o seara de film in acre aveti nevoie de un film usurel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!