vineri, 16 februarie 2018

Popstar (2005)

Gen: Romantic, Familie, Comedie

Distributie: Aaron Carter, Alana Austin, David Cassidy, Kimberly Jeppson, Adrianne Palicki

Regizor: Richard Gabai [a mai regizat: Justice(2017), Mommy, I Didn't Do It(2017), Expecting Amish(2014), The Wrong Woman(2013), Non-Stop(2013)]

Nota Gealapa: 2.85

Viata unei adolescente este data peste cap, dupa ceo vedeta pop devine noul ei coleg de clasa.

O adevarata mizerie este acest film. Este doar o colectie a celor mai siropoase clisee din filmele cu liceeni. Scris prost, filmat prost si jucat prost. Ma intreb daca cineva a difuzat acest film si daca in afara de cei care au luat parte la el, a mai existat vreun fraier in afara de mine care l-a vazut. A intrat in topul celor mai proaste zece filme pe acre le-am vazut.

In rolurile principale sunt cativa adolescenti netalentati, culmea fiind ca unul dintre ei interpreteaza un tip acre se presupune a fi plin de talent. Nu am fost surprins de interpretarile lor dezastruoase. Am fost surprins insa, sa regasesc in rolurile mici cativa actul destul de experimentati si respectati. Ei insa au aparut prea putin pentru a salva ceva.

Daca va recomanda cineva acest film si va spune ca il vedeti ca sa va amuzati putin, singura persoana care se amuza este persoana care vi-l recomanda si o face pe seama voastra. Este un film aparut in 2005, care arata insa ca unul de la finalul anilor '80 si nu aveti de ce sa il vedeti, decat daca ati facut ceva oribil si vreti sa va pedepsiti singuri. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!