luni, 12 februarie 2018

Killing Gunther (2017)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Arnold Schwarzenegger, Cobie Smulders, Hannah Simone, Allison Tolman, Taran Killam

Regizor: Taran Killam [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.60
Metascore: 53/100

Un grup de asasini excentrici s-au saturat de Gunther, cel mai bun din lume in breasla lor si decid sa il omoare, dar Gunther pare sa fie mereu cu un pas inaintea lor si le da planurile peste cap.

Judecand obiectiv, asta nu este cine stie ce film, dar cred ca mi-am dezvoltat o oarecare slabiciune pentru el. Filmatul la persoana intai il cam strica, desi incearca sa i se gaseasca o logica, dar filmul asta are efecte vizuale si scene de actiune, care ar fi fost puse mai bine in valoare daca nu se apela la acest procedeu. Povestea nu este cea mai complexa si nici nu este prea atenta cu detaliile, dar filmul este destul de distractiv si pe alocuri umorul este reusit.

Arnold Shcwarzenegger si-a descoperit ceva veleitati actoricesti acum la batranete, pentru ca ar eprestatii mai bune decat in tinerete. Nici aici nu este rau, dar judecand dupa standardele si versatilitatea lui... pe care nu o are. Cateva figuri familiare si in rolurile secundare, dar astfel de filme nu sunt facute ca actorii sa creeze emotie prin interpretarile lor.

S-ar putea sa fi avut in fata ochilor genul acela de film care este atat de prost, incat devine bun, desi nu am avut aceasta senzatie. Genul ala de senzatie pe care mi-a oferit-o Sharknado, de exemplu. Este un film plin de greseli, dar la fel ca in cazul unui copil autist, nu prea poti sa te superi pe el. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!