marți, 13 februarie 2018

The Condemned 2 (2015)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Randy Orton, Eric Roberts, Wes Studi, Steven Michael Quezada, Bill Stinchcomb

Regizor: Roel Reiné [a mai regizat: Dead Again in Tombstone(2017), Hard Target 2(2016), The Man with the Iron Fists 2(2015), Admiral(2015), Sea; Team Eight: Behind Enemy Lines(2014)]

Nota Gealapa: 5.50

Un fost vanator de recompense ajunge sa fie pus pe fuga de reapaaritia unei competitii televizate, in care criminali condamnati trebuie sa se lupte intre ei.

Cateodata, dupa o zi de munca, un film cu explozii si impuscaturi fara sens este tot ce ai nevoie sa te relaxezi, iar acesta livreaza exact aceste lucruri. Insa, spre deosebire de primul Condemned, care mai oferea si putina substanta, acest film nu mai ofera mare lucru. intriga este slabuta si intreaga poveste este greoaie si previzibila. Nici scenele de actiune nu sunt neaparat revolutionare, dar sunt suficiente ca sa potoloeasca setea de violenta.

Distributia si calitatea interpretarilor protagonistilor sunt o problema la fel de mare ca scenariul slab. In rolul principal il avem pe Randy Orton, un luptator in WWE, care incearca sa apuce calea Hollywoodului batatorita de multi altii din sportul sau, cum ar fi Dwayne Johnson, Hulk Hogan, Steve Austin sau John Cena. Din pacate, nu pare sa se ridice la nivelul nici unuia dintre cei enumerati mai devreme. O alta problema cu alegerea lui este rolul de personaj negativ pe care el il joaca in WWE, astfel ca mi-a fost greu sa il percep ca pe baiatul bun. In alta ordine de idei, iata un film in care Eric Roberts mai si joaca cate ceva si am inceput sa inteleg de ce in majoritatea filmelor nu i se mai acorda mai mult de doua replici.

Foarte multe lucruri nu sunt de spus despre acest film. Preia in mare masura ideea primului film si este un film de categoria B aproape decent. Este acel gen de film pe care il vezi odata si chiar daca nu ti-a displacut, uiti de el pentru tot restul vietii sau pana ajunge sa fie dat in reluare pe la vreo televiziune saraca in miez de noapte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!