sâmbătă, 3 februarie 2018

Barbershop 2: Back in Business (2004)

Gen: Comedie

Distributie: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve, Sean Patrick Thomas, Troy Garity

Regizor: Kevin Rodney Sullivan [a mai regizat: A.K.A.(2006), Guess Who(2005), The Law and Mr. Lee(2003), Father Lefty(2002), Conviction(2002)]

Buget: 18.000.000 $
Incasari: 66.000.000 $

Premii:
- Outstanding Supporting Actor in a Box Office Movie (Cedric the Entertainer), BET Comedy Awards, 2004
- Outstanding Supporting Actress in a Box Office Movie (Queen Latifah), BET Comedy Awards, 2004

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 59/100

Inca o zi alaturi de gasca lui Calvin, la frizeria din sudul orasului Chicago.

Nu sunt eu mare fan al filmelor etnice, dar seria Barbershop, se descurca onorabil. Este o comedie care se bazeaza exclusiv pe dialog, fara prea multe alte briz-brizuri. In principiu, povestea este aceeasi ca si in primul film: ceva ameninta sa inchida frizeria, iar cei care lucreaza acolo incearca sa impiedice acest lucru. Aceasta senzatie de deja-vu este si singurul motiv pentru care consider ca acest film este putin sub predecesorul sau, pentru ca in rest, glumele sunt cam la acelasi nivel.

In acest al doilea film mai apar cateva nume cunoscute, dar sunt de parere ca greul este dus in continuare de Cedric the Entertainer, de departe cel mai amuzant personaj, acre este responsabilul principal cu asigurarea bunei dispozitii. Nici Ice Cube sau Queen Latifah nu au avut interpretari rele, dar nu au putut sa fure lumina reflectoarelor.

Practic, acest film poate functiona pentru voi doar in doua cazuri. Fie l-ati vazut pe primul si ati fi vrut sa dureze mai mult, fie nu l-ati vazut pe primul si atunci acesta o sa va para nou. Daca ati vazut primul Barbershop si nu prea v-a placut sau considerati ca a fost suficient, va avertizez ca acest film nu aduce nimic nou.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!