joi, 22 februarie 2018

Boone: The Bounty Hunter (2017)

Gen: Actiune, Drama, Comedie

Distributie: John Hennigan, Osric Chau, Spencer Grammer, Jonathan Lipnicki, Richard Tyson

Regizor: Robert Kirbyson [a mai regizat: In-Lawfully Yours(2016), Red Line(2013), Snowmen(2010)]

Nota Gealapa: 5.55

Boone, un vanator de recompense care cauta faima printr-un reality show, incearca sa distruga un lord al drogurilor si imperiul acestuia, dar ajunge sa fie depasit de situatie si invata ca justitia nu are legatura cu ratingul de la TV.

Desi per total mi-a placut acest film, trebuie sa recunosc ca cele mai bune parti ale sale sunt primele doua minute si partea de bloopers de la final. In rest, nu as putea sa spun de ce mi-a placut asa mult, pentru ca nu este cine stie ce. Este un film ieftin, autoironic, dar are si parti care se ia in serios, iar nehotararea asta de obicei nu prea imi place. Este un film ok si cam atat. Nu iese in evidenta cu nimic, dar reuseste sa aiba un oarecare magnetism.

Distributia este si ea tot ok. In rolul principal este un necunoscut ilustru, John Hennigan, care nu are cine stie ce prestatie. Am vazut insa interpretari bunicele in rolurile secundare, unde am si vazut cateva figuri familiare. Mai exista si cateva aparitii sumare unele reusite, cum ar fi cea a lui Kevin Sorbo, unele insa ale unor actori care inca sunt in faza de negare si nu pot accepta ca nu ami sunt relevanti. Exemplul in acest sens este Lorenzo Lamas.

Este un film de categoria B, asa ca sa nu aveti cine stie ce asteptari daca decideti sa il vedeti, insa nici nu este plictisitor, comparativ cu alte productii din aceeasi categorie. V-as recomanda totusi sa va indreptati atentia spre filme mai serioase.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!