joi, 18 ianuarie 2018

The Prince & Me II: The Royal Wedding (2006)

Gen: Comedie, Familie, Romantic

Distributie: Luke Mably, Kam Heskin, Maryam d'Abo, Clemency Burton-Hill, Jonathan Firth

Regizor: Catherine Cyran [a mai regizat: The Prince & Me: The Elephant Adventure(2010), The Prince & Me: A Royal Honeymoon(2008), Christmas Do-Over(2006), Dangerous Waters(1999), True Heart(1997)]

Nota Gealapa: 5.65

Cu doar cateva saptamani inainte de nunta lor regala, Paige si Edvard isi gasesc relatia dar si intreaga monarhie daneza in pericol dupa ce o veche lege este scoasa la lumina, care spune ca un mostenitor al tronului se poate casatori doar cu o femeie de origini nobile, altfel trebuie sa renunte la coroana.

In primul rand, asta e un film pentru fetite rasfatate, care isi astepta printul. In al doilea rand, daca as fi fost danez, as fi fost foarte jignit de felul in care monarhia si tara mea sunt prezentate. Dar pentru ca noi suntem romani si nu ne intereseaza de nici un rege pana nu moare, acest aspect ne lasa reci. Filmul este mediocru, previzibil si are vreo trei scene amuzante. In rest, este doar o adunatura de clisee. Situatia e atat de grava, incat poti sa anticipezi multe replici si actiuni, chiar de la prima vizionare.

Julia Stiles, protagonista primului film al seriei, a parasit repede aceasta corabie, pentru ca a simtit ca ia periculos de multa apa. In locul ei apare Kam Heskin, o anonima, cu vreo doua clase sub ea, care ofera o interpretare decenta pentru nivelul ei, dar nu cred ca prestatia asta i-a ajutat cariera. Celalalt protagonist, Luke Mably, ne ofera aceeasi interpretare rece, de arian semitalentat. Lipsa de originalitate se simte pana si in prestatiile actorilor.

Demult nu am mai vazut un film atat de superficial. Mult prea rapid si deloc realistic, iar personaje cheie pentru poveste apar din senin fara sa fie dezvoltate mai deloc. Finalul este bomboana de pe coliva. Daca pana atunci poate te ambitionezi sa dai filmului o sansa, in acel moment, nebunia fara logica de acolo cu siguranta te trezeste la realitate; asta daca nu esti o printesa rasfatata. Daca acest film ar fi fost singur de capul lui si nu ar fi fost un sequel, poate ar fi fost privit cu mai multa ingaduinta, dar asa este comparat cu primul film al seriei si pierde la toate capitolele; si nici primul film nu a fost cine stie ce.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!